Co studuješ případně už máš nějaké civilní povolání?

Stále studuji obor Besyo na Mehmet Akif Ersoy University v Turecku, ale aktuálně to vypadá, že studium na čas přeruším.

Jaké byly tvé házenkářské začátky?

Začala jsem hrát házenou až v 6. třídě na základní škole díky doporučení mého trenéra a mé zvědavosti. Následně jsem si našla klub Muratpaşa Municipality, odkud jsem přestoupila do Yenimahalle Municipality, s tímto týmem jsme nastoupili proti Házená Kynžvart v EHF European Cup v sezóně 2022/2023..

Jaká byla tvoje cesta do Házené Kynžvart?

Hrát v zahraničí byl jeden z mých cílů. Do klubu jsem vstoupila po vzájemné komunikaci s mým manažerem a vedením klubu Házená Kynžvart.

Vzpomeň si na své největší házenkářské úspěchy!

V minulosti jsem byla členkou mládežnických reprezentací, aktuálně patřím také do kádru turecké reprezentace žen. Výjimečná pro mě byla loňská sezona, protože jsme s týmem juniorek skončili druzí. V mládežnické kategorii jsme se s týmem Muratpaşe stali šampiony Superligy a tureckého poháru.

Jaká část tréninku/sezony je pro tebe nejoblíbenější a naopak?

Je to asi taková klasika, nejméně oblíbené jsou tréninky na začátku sezóny, kdy se hodně běhá a nabírá fyzická kondice a nejoblíbější jsou pro mě pak samotná utkání.

Co děláš ráda ve volném čase?

Ráda cestuji a poznávám nová místa, ráda také čtu knihy.

Kde se vidíš za 10 let?

Stále jako aktivní hráčka házené, která se chce neustále zlepšovat a užívat si házenou a zároveň být zdravá.

Co bys chtěla vzkázat fanouškům?

Viděla jsem jejich podporu, když jsem s mým tureckým týmem hráli u Vás EHF European Cup a pamatuju si, že fanoušci Házené Kynžvart jsou opravdu skvělí. Věří, že budou ve svém úsilí a podpoře pokračovat i v této sezóně.

Prozraď na sebe nějakou zajímavost!

Mám ráda výrobu totemů.