Aktuality, Klub, Mladší dorostenky, Starší žákyně

Sanes Cup 2024 – španělský turnaj pro starší žákyně a mladší dorostenky

Ve čtvrtek 11.7.2024 odjíždí dvě kategorie – starší žákyně (CF) vedené Irenou Soukupovou a mladší dorostenky (IF) vedené Petrem Salajkou – na mezinárodní turnaj 42. Sanes Cup 2024 do Španělska – instagramová stránka turnaje zde. Turnaje se od 12.7.2024 do 16.7.2024 účastní 80 ženských i mužských týmů s celkovým počtem 1.000 hráčů. Tuto akci jsme navštívili už v roce 2022 a stejně jako před dvěma roky i letos jsme na této akci jediný český zástupce, a to včetně našich dvou rozhodčích Kláry Blahutové a Daniely Radové.

Turnaj se odehraje ve městě Esteve Sesrovires, kde se nachází šest hřišť včetně hlavního sportovního stánku. Rozpis utkání najdete zde. Pokusíme se pro Vás zprostředkovat on-line živé vysílání z jednotlivých utkání na našich facebookových stránkách. Finálová utkání jsou živě vysílána prostřednictvím youtube kanálu pořadatele.

Děkujeme našim sponzorům – prádelna MASSA NEW CLEAN a.s., Pavel Králík a společnost Truck Partner, Chanas Michal, AUTODOPRAVA Josef Hůďa, MB – 16 s.r.o., kteří se spolupodílí na úhradě nemalých nákladů spojených s touto akcí, ze které si bezesporu každý z nás přiveze spoustu nových zážitků.

Sdílet