A-TÝM, Aktuality

A-tým žen v plné přípravě na novou sezónu

Od 10.7.2024 se A-tým žen v plné sestavě připravuje na svou čtvrtou sezónu v nejvyšší česko-slovenské soutěži házené žen MOL liga a zároveň třetí evropskou sezónu. Do 30.7.2024 probíhala příprava v domácím prostředí, které našim hráčkám nabízí ideální podmínky. 1.8.2024 tým odjel do maďarského Székesfehérváru, kde od čtvrtka startoval turnaj čtyř. Postupně jsme odehrály zápasy proti Michalovcům, Budaörs a domácímu Fehérváru. V celkovém pořadí při shodě bodů naše ženy nakonec skončily po lepším vzájemném zápase proti Michalovcům na třetím místě. Odvážíme si ale také dvě individuální ocenění, a to pro nejlepší střelkyni, kterou se stala Annamaria Lauko a nejlepší golmankou byla vyhlášená Adéla Srpová.

Následně v neděli 4.8.2024 po ukončení turnaje se tým přesunul do Dunajské Stredy, kde soustředění pokračuje. Na Slovensku a Maďarsku odehrají ženy další přípravná utkání – proti Szombathelyi a přesun do Dunajské Stredy znamená také jediné, dvojzápas proti domácím, kteří jsou zároveň naším prvním soupeřem v nadcházejícím ročníku MOL ligy. Od 13.8.2024 do konce prázdnin bude letní příprava pokračovat opět v domácím prostředí ještě s plánovaným výjezdem na přípravný turnaj v Praze a dalšími přípravnými utkáními.

Tým po loňské sezóně opustila Natálie Némethová a Veronika Dvořáková, naopak došlo k posílení kádru v podobě Marie Polákové (členka širšího kádru reprezentace žen ČR) a Marcely Skácelové (členka juniorského reprezentačního výběru ČR) a z turecké Ankary přichází zajímavá akvizice v podobě Bettul Karaarslan.

Fanoušci, pozor! Pravděpodobně 15.8.2024 spustí klub prodej permanentek na další sezónu, nenechte si to ujít a zarezervujte si koupí své místo v hale. Máme pro Vás připraveno několik bonusů a věříme, že si tím v této sezóně budeme zase o kousek blíž!

Termín prvního MOL ligového utkání byl již zmíněný a je to 7.9.2024 výjezd do Dunajské Stredy, v domácím prostředí chebské D-Produkt Arény se představíme o týden později 14.9.2024 od 16:00, kdy bude naším soupeřem DHC Slavia Praha. Buďte s námi u toho!

Sdílet