A-TÝM, Aktuality

První finálový zápas doma

Přepište s námi historii! Podpořte tým Házená Kynžvart v prvním finálovém domácím utkání nadstavbové části MOL ligy play-off. V sobotu 11.5.24 od 16:00 nám bude soupeřem DHK Baník Most! Nenechte si ujít úžasnou atmosféru a skvělý sportovní zážitek. Čeká Vás nová předzápasová choreografie. Nebude chybět ani zajímavá nabídka Fanshopu a skvělé občerstvení.

Doporučujeme koupit vstupenky v předprodeji za zvýhodněné vstupné od pondělí 6.5.24 16:30 do pátku 10.5.24 23:59 na Ticketstream – https://www.ticketstream.cz/sport. Následně na místě. Možnost platby platební kartou. Pozor do prodeje jde pouze omezené množství vstupenek – tribuna A je vyhrazena pro děti ze základních škol v Mariánských Lázních a děti z dětského domova. Sektor D je vyhrazen pro soupeře – prosíme mostecké fanoušky, aby svůj zájem o lístky hlásili ve svém fanklubu. Permanentky zůstávají v platnosti.

Pokud máte zájem využít dopravu do Chebu a zpět naším týmovým busem, dejte nám vědět do komentáře nebo na fanklub@hazena-kynzvart.cz. Odjezd od OC Dráčik mariánské Lázně v 14:30 a od sportovní haly Milana Prokeše v L.Kynžvart v 14:45. Cena 50 Kč.

Občerstvení zajištěno a těší se na Vás Master Bartender Tereza Paurová a její luxusní plznička.

Přijďte včas, nástup hráček již v 15:45 hodin.

Společně na vrchol!

Sdílet